Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Jag tittar in i dina ljusblå strålande ögon
Dom som en dag blev fyllda med krisatlklara tårar
Dom tårarna glömmer jag aldrig
Dom tårarna som gjorde min tröja blöt

Jag bara sitter och tittar på dig
Och iblan så tittar du på mig

Jag är kär, Kär i underbara dig
Bara dig är det jag vill ha

Jag känner mig ensam om du inte finns i närheten

Så snälla älska mig låt mig vara med dig
Låt mig få falla i dina armar




Fri vers av Nienya
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 10:40



Bookmark and Share


    Silver Uttern
Mhihihi :3 Silver Uttern was Here Again! :D
Texten var bra och jag gillar den jättemycke :'D
2006-06-09

  Agnes
mmmm... jag tycker så mycket om dina nakna, ärliga texter. Du är så duktig på att formulera dig i klarsyntheten. Fortsätt så!
Hälsningar Agnes
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nienya
Nienya