Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se någon

Det är så dyrt
med glasögon
så man har inte råd
att se klart
man kan gå på varandra
det säger klick
och man flyttar ihop




Övriga genrer av innakarin
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin