Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet

Vi föds
vi dör
däremellan
är vi tvungna
att umgås

vi kan överleva
det kallas för livet

det var så när vi bodde i grottor
det är så idag

någon har lärt sig av livet
någon respekterar det
någon delar med sig
någon går under

någon känner inte sina dåliga egenskaper
några av oss skapar
gemensamma regler
fulla av fördomar och rädslor

behagar alla
glömmer sig själv
leve livet
leve livet




Övriga genrer av innakarin
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-23 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin