Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zonen

Jag skriver till er
från en främmande plats

Jag minns fjärran nätter
när jag såg mig själv
i en spegel på en sliten toalett
och lät desperationen
vara min följeslagare och vän

Nu ser jag mitt ansikte
kastas tillbaka mot mig
jag följer linjernas väg
mot de frågor
jag inte längre kan besvara

Var sker nästa stopp
på denna resa
som tagit mig närmare mig själv
men längre från människorna

Det enkla är ofta det svåra
tar någon emot mig?
när jag faller
in i zonen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-26 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP