Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utantill

Tystnaden gör
mer ont än ord.
Vi brukade
kunna sitta tysta
tillsammans,
njuta av
det osagda
Och känna närhet.
Inte halva
verkligheten

En forna
gemenskap
förlorad i
dåliga val och
omöjliga sanningar.

Jag tror inte
jag finns,
inte som den
du lärde känna
Utantill




Fri vers av Siera
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-06-04 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siera