Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Desperation. Skrik. Och sen....Bara tystnad.


Krossa mina ben och tankar

Snälla, krossa mina
ben och tankar.

(Frågetecken i
horisonten gör
att jag bara vill skrika)

Slå sönder allt
som är Jag

(Kan man plötsligt
känna hat och avsky
mot sig själv?)

Bryt av mitt
sista motstånd.

(Jag kan göra det själv,
om ni vill.
Jag har redan förlorat.)




Fri vers av Siera
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-06-04 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siera