Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du dog

Ditt leende smälte
i det alltför
varma solskenet.

Ljuset från den
klara himlakroppen
bländade dina ögon.

Ett ögonblick av
panik fick dig att
som en döv inte höra
de hjälpande ropen.

Dagen du tog
ett steg för mycket.

(Bron tar slut där.
Var försiktig, Älskling.)

Dagen du dog.




Fri vers av Siera
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-06-14 17:55



Bookmark and Share


  vintervila
bron tar slut där. var försiktig, älskling

AJ AJ AJ AJ. gumman då! dina ord, rakt in i hjärtat!
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Siera