Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

Vi lever och vi dör
alla samtidigt
tiden är bara ett sätt att
skapa en struktur
en metod vi använder oss av
för att kunna skilja mörkret
från ljuset
natten från dagen

Jag tänder en lampa
samtidigt stänger du en dörr
ridån går upp
ännu en gång

Jag är en så liten människa
här i världen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-03-26 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP