Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljarder

Allting förändras när du ser på mig
jag lyfter mot stjärnorna
närmare evigheten
vi behöver inte något
vi vet vad som gäller
vi kan reglerna

Jag är en bland miljarder människor
du också

Vi kan aldrig vara någonting annat
än världen
dess larm och gåta




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-05 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP