Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändhållplatser

Ja, allt det där ni säger
är säkert bra
men problemet är
att jorden kommer att gå under
förr eller senare

De finns alltid där ute någonstans
de som tycker som du och jag
fast det vet de inte om än
men vi kanske har fel
även denna gång

Vi är våra ändhållplatser
vi två, vi alla




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-11 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP