Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eruption

Vi vandrar alla tillsammans
sveper fram genom dimma
från århundraden
alla strider oss emellan
vi vanvettiga människor
skyldiga men likväl oskyldiga
bokstäver som blöder




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP