Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rytm

Här går jag
i brist på annan väg
söker andra steg
vilse i det enda liv
menat för mig

Jag låter nerverna andas
sakta och stilla
jag är min egen rytm
det är så vackert
och så sorgligt
på en och samma gång




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-13 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP