Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra

Jag vill inte
ekar i mitt huvud
som ett mantra

Det där ansiktet i spegeln
är det verkligen jag?

Ögonblicken följer på varandra
detta är mitt liv




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-04 17:21



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Visst är det ofattbart?! Men "detta är mitt liv" har för mig blivit en överraskande glädjeinsikt, det där uppstannandet har fyllt mig med fascinationen över livets mirakel.
2018-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Mantran aktar jag mig noga för.
Men det finns alldeles för många jasägare i detta fega land.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP