Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinkning

Någonstans inom mig
påstår en röst
att jag har ett val
allting jag ser omkring mig
är sanning
den finns där för oss alla

Jag låter bokstäverna bilda ord
som berättar hur vackert
och skört livet är
vi håller varandras händer
under en promenad
som för oss till en glänta
där ljusets strålar
berättar om evigheten

Under en stilla sekund
är vi där tillsammans
sedan faller murarna
vi vandrar nakna mot avgrunden
våra liv bara en blinkning
i den stora helheten




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-07 08:41



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Stark!

2018-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Det går en bro från tro till ro.
Man behöver inte hamna i avgrunden.
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP