Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiende

Träden sträcker sin händer
mot en himmel så blå
som en vädjan
eller en hyllning

Säg mig vilka synder
denna himmel har fått bevittna
min egen spegelbild
den jag tycker mig se
är min enda fiende

Att leva är att ständigt
känna sig otillräcklig
allt annat är kosmetika




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP