Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är någon person



Vilka världshändelser har format dig
Är du lätt att förstå

Ibland går jag inte utanför dörren
Ibland tar jag inte av mig morgonrocken
Förstår du mig

Jag tömmer inte brevlådan
Jag ligger och meddelar med smartphonen
i sängen
Skrattar
Zappar mellan kanalerna
Vilar
Gråter

Jag har rätt till mig själv

Jag äter chokladpraliner
och hjortronyoghurt till efterrätt
Den innehåller stenar
Dem sådde jag i små krukor igår

Det spelar ingen roll vad som händer sen

Lunchar på en sten i skogen nedanför
Kaffet har blivit kallt men ostmackan är god
Kroppen blir gladare

Jag drömmer om en sekatör och spade
Glömmer snart

Tänker på att allt löser sig när det är dax
Låter axlarna hänga fritt

Litar på mitt huvud
Finns det inga trasiga trappor att gå uppför





Övriga genrer av innakarin
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-15 21:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
dax :) du kan lita på ditt huvud och så länge du drömmer är du inte borta,
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin