Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fantastisk upplevelse i Rhodesia


Jag gjorde en spännande resa

-hur var resan
-bra
-kul

Sen pratade vi aldrig mer om den





Fri vers av innakarin
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-31 08:28



Bookmark and Share


  innakarin
Det är bråttom, det är alltid bråttom:

-tjena, hur är läget

-jo tack bra, hur är det själv

-jo tack bra

-har ni flyttat klart

-vi ska inte flytta

-tack detsamma

Visar hur lite tid vi har för att sätta oss i andra människors liv. Att bry oss om andra


2018-06-01

  Fulbergarn
låter så dött
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin