Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän är guld värd



Du min hjärtevän
växer fri från expertis
fyller min själ
vinklar mig mot solen
med tusen löften
om livschanser
och kompromisslösa kapitulationer
inför det som finns och är

Egot är inte vår vän
det vill aldrig möta fantasin
det saknar verklig kraft
och är full av negationer

Du skänker mig styrkan
att vara nöjd
utan att behöva vara någon speciell




Fri vers av innakarin
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-31 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin