Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret

Kärleken är det enda svaret
på frågan jag inte kan formulera
när jag vänder mig om
är den alltid försvunnen

Alla människor som någonsin har levt
går bredvid varandra
stjärnorna på himlen
visar vägen

Vi är här tillsammans
allt annat är ord
som inte lyfter
som inte bottnar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-11 07:56



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Så vackert!
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP