Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina eller dina ögon kvittar....de talar alla sitt språk....se in i en människas ögon och se vem hon eller han är.


Ögonens språk....

Ögon…

Ögonen….själens spegel

Dina blågröna
mina bruna

Ögon som berättar
din historia

Som ler o gråter

Som ser mig

Som flörtar med mig

Ögon som ser hur min hud knottras av din beröring

Ögon som säger att jag är vacker

Ögon som säger….jag älskar dig!

Jag vill se in i dina djupa brunnar
Jag vill fanimej aldrig få nog av dina ögon…..

Keep Talking to me!




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-06-09 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand