Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystanden talar



Nej älskade.... vi låter tystnaden tala sitt eget språk

Det som bara du o jag vet

Vi stannar där i den

Kanske somnar vi så eller älskar igen

Varsamt vandrar jag över dina sinnen

Vill du vandra över mina?




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 590 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-17 10:51



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Vad vacker den är. Tycker mycket om det stillsamma i din dikt.och din förfrågan i slutet. Bravo.
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand