Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äktenskapsmäklare i akkavare by

 

-nu har ja hitta en karl å dä, säg en sven, morbrorn min.
-jå he ha ju flötte in en sörlänning i båyn, trettitvå jer n, å läkare på sjukstuga. ja alla försök då å hiitt en fjälla åt n.
han kööpt huse nederom gammel möllers för en komma två miljoner, he jer ju it nå märkvärdit alls huse, men no trivs han för de, å trevli jer n.
han jer n gåskarl, fem gåsar har n,men tummen mitt i hann, så i feck ju far dit å såga upp e hål i lagårn så att gåsarn få fara ut å gåå som de veli. han ska skaaff får å så småningom å i ska va dell n å säätt opp nå stängsl.
jå han kom visst hit direkt fra utbildningen i ume, å i mååst då säg att i tyck he jer riktigt trevlit att han kom dell båyn.
jå, trevli jer n, å han se it dåli ut heller.så va säj dö? ska du it ta å flytt dellbak hit opp?




Fri vers av älvali
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-06-13 22:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Joru, vettu, serru - En fint förmedlad konversation - där tider, platser och olika sätt att se på livet möts. Åtminstone i mina ögon. Riktigt härlig läsning. Jag blev glad!
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali