Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen jag gav

Jag gav dig en ros på skolavslutningen;
för allt du betyder för mig.
Rosen vid namnet passion;
berättar hur jag känner.
Du håller handen om rosen;
en längtan efter att få vara din.
Min passion är hos dig;
i minnet av mig.
Saknaden slår hårt;
alla dessa tankar.
Det vackra jag såg;
mitt hjärta bankar.
Får aldig ro;
även om vi ses igen.
Önskar att rosen jag gav;
lyster lika starkt som min kärlek.




Fri vers av Love Dragon
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-06-16 19:02



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Awww söt :)
2006-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon