Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom elden

Plötsligt ett ljus
det skär genom mörkret
orden tar slut
nu är det på riktigt
vi människor behöver hjälp

Det tysta skriket studsar
mellan väggar av glas
vi med våra himlakroppar
brinnande i den iskalla rymden
en stjärna lever aldrig för evigt

En vacker och hög tanke
bär oss genom elden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP