Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd.

Jag är inte rädd.
Det är bara en synvilla,
att jag darrar.
Inte rädd!
Bara kall,
under mitt tjocka täcke.
Och det är inte tårar i mina ögon.
Vatten,
det ser du väl?
Jag är inte rädd.
(Jo!)
Som min mamma.
Mamma?
Dumma mamma,
älskade mamma.
Jag är rädd.
Så rädd att jag darrar ,
under mitt täcke.
Och mina kinder är våta,
krama mig.
Nej, inte mamma.
Arga mamma.
Jag tror jag ska fortsätta att vara rädd,
utan min mamma.
Utan dig.




Fri vers av Amfetamina
Läst 515 gånger
Publicerad 2004-10-11 20:19



Bookmark and Share


    Yfemia
...grep du tag i mig med din text. Enormt sorglig. Åh.. ja väldigt bra skriven!!
2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina