Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är bara ord, försöker komma in i "flowet" igen, efter 4 år.


Mer än er.

Jag undrar alltid
varför blir det inget av mig
vad jag än försöker
hur mycket jag än vill
andas jag samma luft som förut
i min gråzon
står allting still

och jag drömmer än
måste lämna denna värld bakom mig
vill glänsa mer än dem
och visa att jag kan
för jag vet att jag kan
om bara någon tror
tror jag på mig själv

nu eller aldrig
aldrig är nu
så måste jag visa
jag kommer bevisa
jag är så mycket mer
mer än deras ord
jag är så mycket mer nu
jag är inte vad dem tror.













Övriga genrer av Amfetamina
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-28 14:14



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Eleminera Flowet Genom Att Bli Det.
2009-07-29

  Hans Christian
Ett grymt gott flyt i dessa "bara ord". Bravo.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina