Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåkulla

Grubbla, snurra, yra,runt i en storm med flygande häxor till Blåkulla.
Jag blundar mina ögon, förhäxad av din magi, din mani, din strategi,
som greppar tag i min hals och trycker till.
Koltrasten tittar på men vrider snabbt sitt huvud bort och flyger sin kos.
För inte vill den väl se vad jag sett och höra vad jag hört nej.
Låt mig få sitta på din vinge och öppna mina ögon.
Flyg iväg mig lilla koltrast, flyg iväg.




Övriga genrer av WR
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-19 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WR
WR