Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var inte meningen att gå ifrån varandra. Vi gick alltid på skilda vägar.


Vi ville vara unika, Du och Jag

Du målade världen
med ord ifrån dina ögon,
och vi insåg försent
att man inte kan förklara
hur rosa ser ut
för ett färgblint barn.

Vi visste inte ens själva,
vi trodde bara på ödet
och på livet efter brohoppet.

Och jag minns att
jag gav dig en kajalpenna
så att du kunde måla ögonen
och få tillbaka den där livfulla
blicken du alltid gav mig,
jag förstod aldrig att det inte bara
var kajalen som tagit slut.

Livsgnistan hade trillat av,
där någonstans på vägen
Jag som alltid trodde den
skulle orsaka en skogsbrand..


Men vi satt ändå tysta i ett
instängt tonårsrum och
pratade om vädret för det
fanns inget annat att prata om.

Förutom att det närmade sig farväl
och att Jag nog skulle dö inom12 sekunder

Och det var enklare så.

I bakgrunden spelades
någon fånig sång om kärlek
och vi skrattade och sa
Det där är inget för oss
men det visste vi båda
Att det var det.

Vi ville bara inte erkänna det
Vi ville vara unika, du och jag







Fri vers av Siera
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-06-20 07:16



Bookmark and Share


  Silverdroppe
Jag älskar den verkligen.. fruktansvärt vacker.. <'3

(jag är Oceana Silverhjärta på hoggy)
2006-07-15

  vintervila
SHE'S BACK!
och i bättre form än någonsin!
denna var verkligen ett mästerverk gumman! dom första styckena får mig att liksom bah.. gah! eller nej, dumt av mig. alltihop är helt underbart, och nu blir jag sådär till mig du vet, så du får ingen ordentlig kommentar. Men du får förlåta mig, för nu är jag helt lyrisk och bara njuter av orden. Så jag tror jag ska läsa om denna några gånger itll och njuta av att du är tillbaka och att dina ord är med tilltalande än någonsin!
2006-06-20

  Björn Donobauer
Så underbart bitterljuvt. Fina betydelsevändningar och mycket bra uppbyggnad.. så bra!!
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Siera