Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bristen på tågräls

Om jag är himlen är hon stjärnorna.
Om jag är Bill är hon Bull.
Om jag är Jay-Z är hon Beyonce.

Hon är mjölken i mitt kaffe och skummet på min Guinness.

Hon är partikeln efter mitt verb.

Någon trodde att vi var syskon,
andra säger en manlig version av henne vore min perfekta kärlekspartner.

Hon växte upp i Jämtland och jag i Västerbotten.

Vi möttes i Skottland via Australien.

Vi har samma skostorlek,
och när vi bodde ihop blev min garderob dubbelt så stor.

När hon flyttade till Karlstad
ville jag fly till Kanada. Men jag hamnade i Malmö
och hon återvände till Östersund.

Om Sverige fick en bättre infrastruktur kunde vi ta tåget till varandra varannan helg.




Fri vers av svea maria
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-21 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svea maria
svea maria