Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisonten

Jag ser bort mot horisonten
Av längtan till dig
Även om det är vackert
omkring mig
kan jag inte uppskatta allt
utan dig
jag ser bort från en värld
jag vill uppskatta men inte kan
För att undra var du är
jag vet inte vem du är
Men jag känner dig
För du älskar mig
Jag vet att i horisonten
Finns du någonstans




Fri vers av Love Dragon
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-07-01 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon