Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet högt

På höjden av ingenting alls
Håller jag huvudet högt
Stolt av att vara i mitt livs bästa dar
Och ändå göra det snyggt

Vi kan jaga framgång och lycka
Men älskar man inte sig själv
Då spelar sånt ingen roll
Då lever man ändå i ett ”hell”




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-29 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito