Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparglöd

Jag går upp, jag går ner
Skriver mer och mer
Det är så det är nu
Som ni säkert ser

Allt finns inom mig
Skapande själ som jag är
Inspiration får jag genom dig
Min vän som jag håller kär




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-29 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito