Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nöjd

Allting har ett slut men även en början
Man kan sparka bakut eller ligga och sörja
Man kan även ta striden , axla manteln , ta sats
Här är min revolution tid rum och plats

Kom in i värmen släpp inte in kylan
Här eldar vi känslor vi skäller och ylar
Ett slag för kärleken trots regn is och dugg
Här är min revolution radio tugg

Jag är tillbaks helt som förbytt
Jag är tillbaks har börjat om på nytt

Om du tror att jag glömt
Försummat dina behov
Säg mig nu är du kär min vän ?
Sluta nu, lägg av , än sen?
Du vet jag går igenom eld för kärleken
Jag är nöjd




Fri vers (Fri form) av Mr Inkognito
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-07-17 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito