Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2010


Sensommarskörden

 

sensommarskörden
får henne att dansa
över nyklippt gräs

squash, tomater
persilja, potatis
plommon, ringblommor

och en tretår kaffe 
efter rensad rabatt




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-10 23:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Lyckliga ord , glädje och harmoni,blir glad av att läsa. Väcker många minnen från barndomen

2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP