Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 1 repris Del 2 nytt


Spår

 

Parallella spår
i evigt ljus och mörker

Livet och döden

Imponeras av
alla flygande fåglar

Hur lärde man sig?




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2024-04-23 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP