Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4.07

En mystisk upplevelse
besöker mig
söker en öppning
till det som kunde varit
som inte blev
blixtrar i huvudet
bilder i snabba sekvenser
ljuden studsar
mellan inre väggar
obegripliga budskap
jag är vaken
och vet att du är där




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-21 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP