Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför är fåglar ensamma?


lämnad ensam

En blomma reser sig högt ur gräset
Helt unik av sin sort
den är blå
Blå som havet och vågorna
Den är helt ensam på ängen
Så som fågeln som svävar där uppe i skyn
Den skriker om ensamheten
men ingen vill lyssna
han är lämnad ensam i sin tystnad
i ensamheten som finns överallt




Fri vers av Systrar
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-06-29 22:21



Bookmark and Share


  Marica
Jag gillar den skarpt
Positiv i början, negativ i slutet, lite oväntat
Den är fin ^^
2006-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Systrar
Systrar