Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska jag ta mig till utan honom? Han, som gjorde livet värt att leva.


utan dig

Utan dig
är jag ingenting
Jag vill att du ska vara här
Hålla om mig
Som det brukade vara

Varför? Varför?
Det är frågan
som ekar
i mitt huvud

Om och om igen

Liv

Perfektion

Skam

Varför säger du
att du att du älskar mig?
När vi båda vet
Att det inte är sant

Eller
Du kanske älskar mig
Men inte så du inte skulle klara dig
utan mig

vad är det du pratar om
vad är det du vill ska finnas

jag förstår inte
berätta för mig då
Älsklingen min

Utan dig
är jag ingenting
ingenting

Så vad är kärlek för dig?




Fri vers av Systrar
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-12-23 17:10



Bookmark and Share


  Marica
Jag förstår verkligen hur du känner dig.
Det finns nog inget som känns mer hopplöst än kärlek ibland.
Men ge inte upp.
Vill han ha dig så kommer han igen.
Om inte så får du vänta, vänta på något mycket bättre.
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Systrar
Systrar