Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otydlighet

Någonstans där ute
går du omkring
utan att röra vid marken
i ett gränsland
mellan det vi kan se
och det vi kan höra
mitt i en otydlighet

Melankolin lägger sig
som ett filter
framför mina ögon
tystnaden är min vän
tyngden i mitt huvud




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-10-24 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP