Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manuskript

Dimma och dis
fördunklar mitt landskap
en inre promenad
med ordens magi
som enda sällskap

Jag söker efter något
på andra sidan en vägg
där finns endast tomhet
en tom sida
ett manuskript som inte är påbörjat
ett liv som inte är levt




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-03 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP