Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det bara blir för mycket


sluta
jag vill inte längre
lägg av
varför gjorde du det?varför?

jag klarar inte av det här längre
ge mej ett rakblad, snabbt
vill bara skära mej
det er det enda jag ber om
skära sönder min handled
hela min arm
min kropp
mej själv
för det er vad jag förtjänar

ditt sär
jag hatar dej
du hade ju lovat mej att det aldrig skulle hända en gång till
men så gjorde det det ändå

fan vad dålig du är
sämst
känn dej misslyckad, totalt
för det är vad du är
klarar inte ens av att kontrollera dej själv och dina jävla känslor
en sån enkel sak
men ändå så misslyckas du, igen

hjälp, jag orkar inte längre

tro inte att det är över nu
att allt er bra
bara för att tårarna slutat falla
men bara
för stunden
du kommer aldrig undan
you\'re stuck now

titta på dej
skäms
allt är ditt fel
jag vill bara försvinna
bort från allt

snälla
jag orkar inte
jag hatar det här
jävla problembarn
misslyckade jävla människa
behöver du hjälp nu, va?
känn dej svag
för det är vad du är
så jävla svag

fattar inte hur du kunnat hålla ut med dej sjålv så länge
äcklig
ful
tjock
en enda stor fettklump

förlot att ni alla måste se mej
skulle göra allt bara för att vara osynlig
så att ni kunde slippa den hemska synen
förlot att jag är som jag är
tack att ni älskar mej ändå

försöker orka varja dag, bara för er skull
det er tufft
så jävla svårt
ni har ingen aning

men nu orkar jag verkligen inte mer



F Ö R L Å T









Fri vers av kyara
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-07-01 19:04



Bookmark and Share


  Lollan_
shit, verkligen skitbra.

du förmedlar en otrolig känsla, jag förstår precis, precis!

Förutom några få stav fel på "är" där det står "er" och "förlåt" där det står "förlot" men skit bra annars!
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

kyara