Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå still

Det känns som jag faller
mitt i ett steg
mitt i en mening
svaret finns
innan frågan ställs
allting händer
innan jag är där
sanningen föder lögnen
kom låt oss stå still




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-13 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP