Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många färdmedel finns det?

 

Hur många färdmedel
Finns det att välja mellan
appar att räkna med
När man...

 


svävar mellan hopp och förtvivlan

 

 

Bungyjump
Speedboat
ArlandaExpress
En Uber?
Limousin
Cykel
SL
Tunnelbanan

 

 

 

Jag gräver i fickan efter min mobil
medan tiden står still
och jag blåser långt ifrån 0,2 promille
av dig i blodet

 

 

 

oavsett vilket håll jag drar

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-24 11:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag app-vägrar.
Front mot app-araturen!
2019-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP