Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte bort vad julen verkligen handlar om!


Vinternatt

Vinternatt är våran skatt.
Barnen i pulkabacken skrattar glatt.
Något har hänt när det fjärde ljuset äntligen är tänt.
Julens magi den flödar och den ljuvliga maten oss gödar.
Jag är glad och tacksam för allt jag får, så i skrivande stund en glädjetår
God jul kära poetvänner!
Ta hand om varandra och sprid kärlek och glädje till alla ni känner!




Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen