Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrofer och vackra människor

Den natten drömmer jag
att ett hus rasar samman
samtidigt som jag passerar

På morgonen när jag vaknar
finns du kvar vid min sida

Katastrofer och vackra människor
tillsammans i livet
liksom i döden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-02 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP