Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

har ingen känsel kvar
ett aputerat hjärta
kan inte länge lyssna
vet inte vad det hör till
vet inte var min plats är
stannar i ödets händer
kan inte längre ta in de intryck
ur det sedan länge förblinda ögonen
Det doftar vakuum
vet inte längre vad det är
har inte längre förstånd
att förstå vem jag är




Fri vers av Love Dragon
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-07-03 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon