Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö

 

 

jag vill hålla en blomma, av frost ska den skapas,

en ros i det bistra kalla.

en vän hyllning till den som sover,

den längsta sömnen av dem alla.

 

bli vid du ystra norrskensdans,
vem målar färger som du.
vem kan fånga dess svep över himlen
Som faller över mig just nu

 

och som is är sorgen, bitande kall

dock blommar i kristall var flinga

ty det jag kan säga om vår kärlek mamma,

 

Den var aldring nära till ringa.

 

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-10 22:06



Bookmark and Share


  ULJO
Vitsippor är väl det vitaste vi kommer att få se i år.
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP