Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LiVsvila

Strid är ditt pulslag om dagen jord,
Så lär du oss att vilja.
När livet svårligen tar sig fram,
Då flyter vi mera stilla.

Även om täckelsen fattas oss,
ljuset bränner över bröst,
Så sjunger det tyst inuti
Jordens evighetsröst.

Jag såg dig i dagen, igår
Lilla bäck,
Din snöskrud ett minne i tiden
Dock tröstade du mitt inre just då
Och gav mig visskap om friden.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP