Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lava

 

 

Mina ord har skymt det ovädersmoln

som ej tvekat att smärta min röst, 

Sått sorgens att färdas kindens kulle

Slagit hårda slag genom hela mitt bröst. 

 

Dock smeksamt såddes vart och ett

Mitt skratt blev dess skörd

Så sluta aldrig att skriva, att tala

Att göra din inre röst hörd

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-20 12:16



Bookmark and Share


  ULJO
Gott tänkt. Sluta aldrig göra din röst hörd.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP