Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag

Fridlyst evighet.
Sällan mina vingslag lyfter
som korpar där sekunder
av trygghet doftar liljekonvalj.
Aldrig som då. Alltid som nu.
Lyssnar till sångsvan i ylande vargars damm.
Rofylld dovhjort njuter av sin egen tystnad.
Videung omsluter mitt hjärta.
Lämnar drömmar av vit marmor bakom mig.
Men ändå känner jag mig svart.
Svart kejsarduva.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-20 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP